Architecten Showroom Amsterdam compleet gevuld!

Published by

Posted on 19 februari 2016

Met de toevoeging van Camira Fabrics & Häfele kent de Architecten Showroom Amsterdam nu 18 creatieve en inspirerende leveranciers en daarmee is ook alle beschikbare ruimte gevuld! De 18 leveranciers bieden in de showroom aan de Pedro de Medinalaan 1A op IJburg – Amsterdam een plek van inspiratie, kennis, kennisdeling en materialen.

Nergens in Nederland is er een plek waar Architecten & Designers de mogelijkheid wordt geboden met zo veel verschillende leveranciers op één locatie in contact te komen en te laten inspireren door alle verschillende producten.

De 18 leveranciers op een rij:

Mosa. Tegels.
Rockwool/Rockpanel
Forbo
Desso
Camira
GIRA
XAL
Dutch Sign Group
Silent Gliss

Dynamobel
Häfele
Eurocol
BOLON
Ohmann Leather
Bute
Concept Chair
Ideal Standard
Holonite

ADD A COMMENT