GIRA: POINTS OF CONTACT in Palazzo Contarini Polignac

Published by

Posted on 25 februari 2016

Een uniek initiatief van Gira tijdens de openingsweek van de 15e Architectuur Biënnale in Venetië

Het is weer zover. De voorbereidingen zijn in volle gang. Voor de derde keer opent het Points of Contact meetingpoint in de openingsweek van de Architectuur Biënnale 2016 haar poorten. Tijdens de openingsweek van de Biënnale ontmoeten internationale architecten elkaar in het historische Palazzo Contarini Polignac en u bent van harte uitgenodigd.

In het VIP pakket (van 26 mei t/m 1 juni 2016) is het bezoek aan Palazzo Contarini Polignac inclusief catering, avondprogramma en watertaxi-shuttle tussen het Biënnale-terrein en het Palazzo, dagelijks inbegrepen!

Het Points of Contact meetingpoint Venetië opent al op 25 mei 2016 met een speciale Welcome Party.  Op 28 mei 2016, de dag van de officiële opening van de Biënnale, vindt ’s avonds het BDA-feest in het meetingpoint plaats. Grijp deze gelegenheid aan om kennis te maken met de internationale elite van architecten in een exclusieve omgeving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne van der Sande via [email protected]

Meld u nu aan.

http://www.points-of-contact.com/biennale2016/

ADD A COMMENT