XAL op Light + Building

Published by

Posted on 8 maart 2016

‘S werelds grootste vakbeurs voor verlichting. Slimme systeemoplossingen en modern design zijn de basis voor het verbeteren van de kwaliteit van het leven. Daarom is het motto van de Light + Building 2016 ‘digitaal – individueel – netwerk’. Deze drie aspecten zijn de hoekstenen voor het creëren van ‘moderne ruimtes’, die ook bijdragen aan een betere kwaliteit van leven.

XAL is dit jaar weer aanwezig op LIGHT + BUILDING. Tijdens deze beurs presenteert XAL meerdere nieuwe innovatieve armaturen. De nieuwe armaturen van XAL zijn toonaangevend voor de ontwikkelingen in de lichtindustrie en spelen in op de wensen en behoeftes van de toekomst.

Mocht je nog geen toegangsbewijs hebben, maar toch graag de beurs willen bezoeken. XAL heeft nog een aantal kaarten. Voor kaarten kun je contact opnemen met Joris Schreuders

[email protected]

 

 

 

ADD A COMMENT