B&C Projects nieuw in Architecten Showroom Amsterdam

Published by

Posted on 28 september 2016

B&C raamdecoratie 25% grijs (m)B&C Projects is professional in maatwerk binnenzonwering.

De nieuwste technologische ontwikkelingen en trends vormen de basis voor onze uitgebreide collecties. Voor ieder project bieden we een passende oplossing; onze producten beschikken over een breed scala aan eigenschappen voor zon-, licht- en warmtewering. Duurzaamheid is voor ons een uitgangspunt dat tot uiting komt in energiebesparende en C2C-gecertificeerde materialen. Daarnaast kan onze binnenzonwering bijdragen aan de BREEAM-certificering van uw project. Met onze jarenlange ervaring adviseren, begeleiden en ontzorgen we u in het volledige traject. Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

B&C Projects maakt deel uit van de B&C International groep, gevestigd te Nunspeet. Via vijf Europese vestigingen, met in totaal ruim 600 medewerkers, levert B&C International jaarlijks circa 3.000.000 zonweringsproducten op maat aan toonaangevende klanten in Europa, Amerika en Canada.

B&C International bedient via haar dealernetwerk zowel klanten in de particuliere markt als in de projectenmarkt. Ze onderscheidt zich van haar concurrenten door haar actuele en decoratieve assortiment, haar snelle levertijden en haar hoge leverbetrouwbaarheid.