Nieuw: Inspiring monday breakfast

Published by

Posted on 18 oktober 2016

Every Monday| Inspiring Monday @Architecten Showroom Amsterdam!

Iedere maandag is er volop inspiratie in de Architecten Showroom Amsterdam. U bent van harte welkom om binnen te lopen en uzelf te laten inspireren. Alle deelnemers van de Architecten Showroom Amsterdam zijn op maandag aanwezig om uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van informatie, monstermateriaal en brochures.

Nieuw! Inspiring Monday breakfast.

1x per maand organiseren wij een ontbijtsessie. Terwijl u heerlijk zit te genieten van uw ontbijt gaat een gastspreker u alles vertellen over een bepaald thema. Actualiteit, trends en ontwikkelingen staan hierbij voorop. Wij verwachten u om 8 uur en om 9.30 ronden we het ontbijt af. De thema-agenda is als volgt:

16 januari: Thema Hospitality

20 februari: Thema Retail

20 maart: Thema Office

10 april: Thema Zorg

De maandagen worden zo voor u nóg inspirerender dan ze al zijn. U kunt uiteraard ook op andere dagen gewoon binnenlopen en uzelf laten inspireren.