Beurs Orgatec in Keulen

Published by

Posted on 20 oktober 2016

Een aantal partners van de Architecten Showroom Amsterdam zijn vertegenwoordigd op de Orgatec beurs in Keulen, van 25 t/m 29 oktober.

Concept Chair bv introduceert tijdens de beurs haar nieuwe merk Frezza, Italiaanse kantoor- en projectmeubelen. Alle dagen zullen 3 adviseurs van Concept Chair op de beurs aanwezig zijn, verdeeld over de 3 stands. Kantoor- en business meubilair FREZZA – EMMEGI – CASAMANIA presenteren in hal 10.1 / F010 hun gezamenlijke collecties op 600 vierkante meter. Het design label SCAB DESIGN staat in hal 10.2 / P020Hier aandacht voor nieuwe, gestoffeerde modellen, wachtruimte-zitmeubilair en de nieuwe serie ‘You&Me’ geschikt thuis-kantoor-hospitality. Tot slot laat EMMEGI separaat in hal 6 / A038 de nieuwe akoestische zit-en vergader oplossingen zien, samen met de design-collectie van Luca Nichetto.

Desso B.V. staat in hal 9.1, stand A049.

Camira staat in hal 6.1, Stand C70

Tot ziens in Keulen!