Connect Air: klassiek-modern luchtig design

Published by

Posted on 5 december 2016

Ideal Standard, de toonaangevende leverancier van innovatieve en designoplossingen voor de badkamer, presenteert met trots de nieuwe totale badkamer collectie Connect Air.

Op basis van de populaire Connect serie heeft Ideal Standard doorontwikkeld aan het innerlijke design-DNA en is deze klassieker naar een hoger niveau getild. Het resultaat van deze geraffineerde evolutie heet Connect Air.

De nieuwe Connect Air collectie is ontworpen om elke stijl te bevredigen en vormt een totaal oplossing die ongekende elegantie naar de badkamer brengt. Connect Air straalt een frisse en luchtige sfeer uit die in elke badkamer aansluiting vindt en voldoet aan ieders vereisten. De collectie heeft een tijdloos, klassiek-moderne stijl. Zo elegant als de serie oogt, zo praktisch en vernieuwend voelt de collectie aan. Het meubilair van Connect Air biedt een scala aan uitvoeringen en is beschikbaar in zes tweekleurige combinaties die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. Het luchtig en klassiek-moderne design komt ook terug in de wastafels en waskommen door het toepassen van dun keramiek en zachte rondingen.

AquaBlade® waterval spoeltechnologie

Het Connect Air wandcloset en staande closet zijn uitgerust met blinde bevestiging. Dit komt ten goede aan de ronde lijnen en het luchtige design. De closets bevatten ook de innovatieve AquaBlade® waterval spoeltechnologie.

Met het AquaBlade® waterval spoelsysteem gaat Ideal Standard nog een stap verder dan de randloze closets, zowel in comfort als in design. De extra hoog gepositioneerde spoelopening creëert een ‘waterval’ vanaf de toiletrand die samen met twee sterke waterstralen voor een extra krachtige spoeling zorgen. Het gepatenteerde AquaBlade® waterval spoelsysteem garandeert een 100% reiniging van het complete spoelvlak onder de spoelopening. Dit zorgt voor extra hygiëne en geeft een groot schoonmaakgemak.

De Connect Air serie maakt het architecten en ontwerpers mogelijk om efficiënte, duurzame en adembenemende badkamerprojecten op te zetten.

Neem voor meer informatie over Connect Air contact op met Ideal Standard.