Terugblik ‘December Party’ 2016

Published by

Posted on 14 december 2016

Bedankt voor uw komst naar de ‘December Party’ in de Architecten Showroom Amsterdam. Mede dankzij u was dit evenement zeer geslaagd.

Wij, de leden van De Architecten Showroom Amsterdam, hebben ervan genoten. Via de website en sociale media kunt u de avond nog even herbeleven via de foto’s, gemaakt door fotograaf Jan Willem Kaldenbach.

Voor hen die er niet bij konden zijn, niet getreurd. Het komende jaar organiseren wij wederom een aantal evenmenten startend bij onze Wake Up Calls. Inspirerende sprekers over interessante thema’s in de ochtend.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom. Tijdens onze ‘Inspiring Monday’ dagen zijn alle deelnemers van de Architecten Showroom Amsterdam aanwezig. Op alle andere dagen adviseren wij u een afspraak te maken.

Uiteraard willen we via deze weg onze drie gastsprekers nogmaals van harte te bedanken voor hun bijdrage voor de geslaagde avond.

Elien Deceuninck, designer bij MVRDV, die haar visie heeft gegeven over hun nieuwe, bijzondere onderkomen in Rotterdam.

Stijn Kemper, associate en project architect van Powerhouse Company, die ons heeft meegenomen naar twee nieuwe paviljoens waar het bureau momenteel aan werkt.

En bedankt Harm Tilman, Hoofdredacteur van de Architect, om als moderator alles vloeiend te laten verlopen.

Graag tot ziens in de Architecten Showroom Amsterdam.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige evenementen, nieuwe ontwikkelingen bij de Architecten Showroom Amsterdam, en nieuwe producten van onze leden? Hou dan onze Facebookpagina, Twitter en LinkedInpagina in de gaten of ga eens aandachtig door onze maandelijkse nieuwsbrief.

Tot ziens!

ADD A COMMENT