Dock Four Stylepads in Architecten Showroom Amsterdam

Published by

Posted on 9 januari 2017

 Personaliseer wanden met Dock Four Stylepads

“Because life is too short for boring walls”

Wanden zijn sfeerbepalend en zeggen veel over de gebruikers van een ruimte. Foto’s, boekenplanken en kunst vertellen het verhaal. Creëer als interieurarchitect onderscheidende wanden met Stylepads waarin dit verhaal samenkomt. Slimme en stijlvolle wandpanelen die functionaliteit combineren met een eigen signature.

 

Mogelijkheden van Dock Four Stylepads

Stylepads geven iedere ruimte een eigen karakter. De panelen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, dessins en on-trend materialen. Door de talloze mogelijkheden hoeft niet één wand hetzelfde te zijn. We hebben een breed assortiment, maar verwerken ook klant specifieke stoffen en materialen. Een bepaald materiaal terug laten komen aan de wand? Dat kan. Daarnaast beschikken we over een UV-flatbed printer. Dit stelt ons in staat om ieder materiaal te voorzien van een foto of logo; van stof tot metaal.

 

Regie

Met Dock Four Stylepads blijft de regie over het ontwerp behouden. We horen vaak dat een interieurarchitect enkele weken na oplevering opnieuw het project bezoekt en minder enthousiast huiswaarts keert. Waarom? Na oplevering hebben de bewoners of werknemers de nodige accessoires aan de muur gehangen. Een whiteboard dat scheef hangt, of een klok of poster die creatief niet helemaal lekker smoelt. Met Stylepads kunnen allerlei functies geïntegreerd worden; van stof tot foto, van klok tot aan boekenplank, van USB-poort tot whiteboard. Wanneer deze vanaf het begin meegenomen worden in het ontwerp, blijft de gewenste signature behouden. Dock Four biedt daarnaast de mogelijkheid om een bibliotheek met materialen en functionals samen te stellen, waaruit de opdrachtgever kan kiezen. Zo blijft ook de regie behouden, terwijl de klant (en het team) kan meebeslissen!

Akoestiek

Alle gestoffeerde Stylepads kunnen uitgevoerd worden in een akoestische uitvoering. Deze hebben een ongekend hoge score: aw 0,90. De hoogste volgens NEN-EN-ISO 11654.

 

 

Plug & Play

Het monteren van onze Stylepads is eenvoudig met het uniek, gepatenteerde systeem. Eenmaal opgehangen, kunnen de panelen altijd verwisseld of uitgebreid worden, zonder ingewikkelde manoeuvres uit te halen. Vervang afbeeldingen bijvoorbeeld mee met de seizoenen. Dit kan de klant eenvoudig zelf. Altijd een actuele wand!

 

 

Over Dock Four

Het Nederlandse Dock Four is ontstaan vanuit de visie van onze interieurontwerpers dat er geen goede oplossing is voor het stylen van een wand waarbij decoratie en functionaliteit samengaan. Daar moest verandering in komen! Met dit inzicht zijn we anders naar de wand gaan kijken en aan de tekentafel gaan schetsen; zo zijn Dock Four Stylepads ontstaan. “Door het persoonlijke karakter en de eindeloze mogelijkheden is er voor en door iedereen een unieke wand samen te stellen die aansluit bij zijn of haar behoeften”; aldus onze eigen ontwerpers.

Neem voor meer informatie over Dock Four stylepads contact op met Robin Blok.