Dynamobel luidt het nieuwe jaar in met maar liefst 6 nieuwe producten

Published by

Posted on 9 januari 2017

Dynamobel luidt het nieuwe jaar in met maar liefst 6 nieuwe producten; cluster werkplekken, zit/sta werkplekken, opklapbare tafels, Be WOOD stoelen, luxe fauteuils en (wacht)banken en akoestische panelen. De stand van Dynamobel in de Architecten Showroom Amsterdam is vernieuwd en uitgebreid met deze nieuwe producten. U bent van harte welkom om de producten te komen bekijken of uit te proberen.

 

CELL – cluster werkplekken

De CELL werkplekken verbindt TALENT. De werkplekken zijn geclusterd om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte en om de optimale samenwerking van de medewerkers te bevorderen.

 

 

MOVE – zit/sta werkplekken (elektrisch verstelbaar)

Om de gezondheidsrisico’s te verminderen introduceert DYNAMOBEL de MOVE zit/sta werkplekken. De afwisseling van zittend en staand werken bevordert niet alleen de lichamelijke gezondheid maar werkt ook heel inspirerend voor de geest.

 

 

FLIP – opklapbare (verrijdbare) tafels

DYNAMOBEL had al de DUBLO tafel met inklapbare poten in haar assortiment, maar daar is nu de FLIP verrijdbare opklapbare tafel bij gekomen. (zie voor de elektrificatie mogelijkheden en de tafelblad afmetingen de brochure)

 

 

BE WOOD – stoelen met hout / gegoten aluminium / stof afwerking

BE WOOD is een stap terug in de toekomst, een klassieker in hedendaagse vorm. Zuiver zoals hout dat is, gecombineerd met gegoten aluminium frame en stof. Kijk in de brochure voor alle mogelijke stoelcombinaties van hout, metaal en stoffering.

 

 

FAN – luxe fauteuils en (wacht)banken

Ook nieuw in het assortiment van DYNAMOBEL een luxe fauteuil en (wacht)bank bij FAN komt comfort en design tezamen. De nieuwe banklijn is ontworpen door Francesc Rifé.

 

 

ACOUSTIC – akoestische panelen

DYNAMOBEL komt met een oplossingen voor aangepast akoestisch comfort met de ACOUSTIC (akoestische systeem) panelen. Kijk in de brochure voor de brede waaier aan kleuren en maten.

 

 

Door op de afbeeldingen te klikken kunt u de brochures in pdf formaat bekijken. Voor meer informatie over de nieuwe Dynamobel collecties neemt u contact op met Lia Vermeulen.