Beeldbepalende ontwerpen voor theaters, concertzalen én hun interieurs.

Published by

Posted on 1 februari 2017

BNO Interieurzaken organiseert een serie informatieve ochtenden in het Mosa Architectural Center in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomsten worden uiteenlopende onderwerpen op het gebied van interieurontwerp en -architectuur behandeld.

De bijeenkomst van 16 februari a.s. staat in het teken van theaters, concertzalen én interieurs. Sprekers zijn Oscar Vos van KRFT en Sanne Oomen van Oomen Ontwerpt. Oscar geeft een mini-college over het ontstaan van de typologie voor theaterarchitectuur. Aansluitend gaat hij samen met Sanne in op de ontwerpen voor onder andere de Kleine Komedie Amsterdam en het Singer theater Laren.

Patrick Koschuch van VanDongen-Koschuch bespreekt aan de hand van onder andere Musis Sacrum Arnhem, Poppodium Grenswerk Venlo, Kunstcluster Nieuwegein en Schouwburg De Kampanje Den Helder de ontwerpmethodiek van de rationele uitbundigheid.

 

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

10.30 welkom en korte introductie door Patrick Aarts, BNO

10.35 Oscar Vos van KRFT en Sanne Oomen van Oomen Ontwerpt

11.15 Patrick Koschuch van VanDongen-Koschuch

12.00 korte introductie MOSA door Peter Derkse, MOSA

Toegang is gratis. Aansluitend wordt er geluncht. Tijdens de lunch vinden portfioliogesprekken plaats voor ruimtelijk ontwerpers en interieurarchitecten.

 

Wil je een onderwerp aandragen, wil je deelnemen of heb je zelf een goed verhaal? Neem contact op met Dymphy Smeets (dymphy[email protected]). Blijf op de hoogte van het gehele aanbod door een gratis abonnement op: BNO Nieuws.

foto: Foyer Schouwburg De Kampanje Den Helder, VanDongen-Koschuch, fotografie: Allard van den Hoek