Desso in het nieuw in de Architecten Showroom Amsterdam

Published by

Posted on 1 februari 2017

Tapijtmerk Desso heeft een nieuwe presentatie in de Architecten Showroom Amsterdam gerealiseerd.

Dirk van Gestel – Marketing Manager van Desso : “Onze oude presentatie lag niet meer in lijn met wat wij willen uitstralen. Onze nieuwe presentatie laat onze producten en stalen veel beter tot zijn recht komen.” Het ontwerp komt van architectenbureau Claessens Erdmann en is er op gericht de vloer en stalen beter te presenteren. “Het idee wordt gecreëerd dat de hele presentatie aan het plafond hangt waardoor zichtlijnen ontstaan boven maar ook onder de presentatie. Dat legt een onbewuste nadruk op onze vloeren en dat is uiteraard wat wij willen.” Aldus Van Gestel. Het product dat op de vloer te zien is, is het nieuwe op denim geïnspireerde Jeans. Een eigentijdse interpretatie van het tijdloze denim. U bent van harte welkom de nieuwe presentatie én nieuwe vloeren te komen aanschouwen.