Nieuw: Bute Coast – luxe wol satijn

Published by

Posted on 6 februari 2017

Op het Schotse eiland Bute wordt druk ontwikkeld. Waar vorige week Bute’s nieuwe website online kwam, zijn ze hard bezig om een nieuwe collectie stoffen te maken die we dit voorjaar mogen introduceren. Het betreft hier de Bute Coast serie – een luxe wol satijn. We kunnen niet wachten om dit aan je te laten zien.

Bute Tweed stof op de Pinguïn van Artifort

In 1953 sloeg Artifort met de Pinguïn, ontworpen door Theo Ruth, de weg in van innoverend design. Voor Artifort’s 125-jarig jubileum is deze iconische fauteuil terug en beschikbaar in 5 Bute Tweed stoffen: 0215 (oranje), 0907 (groen), 3108 (blauw), 1114 (beige) of 1401 (grijs). Er worden 125 Pinguïns gebouwd en iedere stoel heeft een oplagenummer.

Voor meer informatie over de stoffen van Bute kunt u contact opnemen met Jan-Willem Trap.