Nieuw: Mosa Solids in 90 x 90 centimeter

Published by

Posted on 6 februari 2017

Solids; Tijdloos en puur keramiek in natuurlijke tinten met een robuuste uitstraling.

Solids bestaat uit twaalf kleurtinten die een oppervlak warmte en diepte geven. Zes neutrale en zes expressieve kleuren voor natuurlijke oppervlakken. Iedere tegel uit de Solids-serie heeft een eigen textuur en bestaat uit verschillende kleurtinten. Hierdoor ontstaat een keramisch oppervlak met een afgewogen samenspel tussen lichte, midden en donkere tinten. Door de combinatie van grove en fijne korrels in de tegel lijkt er diepte te ontstaan. Een aantal Solids zijn nu ook in groot formaat verkrijgbaar (90×90 cm).

Deze Solids zijn meer dan alleen een groter formaat. Vergeleken met Solids in 60 x 60 cm zijn de textuur en vlamrichting 150% versterkt, waardoor de tegel ook daadwerkelijk groter oogt. Levendig en luxueus.

De Solids tegels vormen samen één geheel; als een keramische huid geeft Solids warmte en diepte aan elk oppervlak. U kunt de Solids collectie komen bekijken bij Mosa Architectural Center.