De Ploeg introduceert Feltwool

Published by

Posted on 6 maart 2017

De Ploeg introduceert de nieuwe wollen meubelstof Feltwool, geweven in 30 rijke melangekleuren.

Melange van kleur:

Feltwool is een hoogwaardige vervilte meubelstof die voornamelijk uit wol bestaat. Aan de basis van de stof staan 7 garens die eerst ieder apart worden geverfd en daarna tot een garen zijn gesponnen. Zo ontstaat een zacht oppervlak met een verfijnde structuur in prachtige melangekleuren.

Soft focus:

Het uitgangspunt bij het ontwerpen van deze stof was het werken met het natuurlijke materiaal wol en het maken van een zachte structuur. De ontwerpers ontwikkelden een natuurlijke structuur, welke zich aanpast aan ieder interieur, zowel in kleur als in stijl.

Salone del Mobile 

De Ploeg staat in Milaan van 4-9 april 2017. Onder de titel Masterly – The Dutch in Milano presenteren Nederlandse ontwerpers, ambachtelijk producerende bedrijven, ontwerpbureaus en -collectieven zich in het centrum van Milaan. In het fascinerende Palazzo Francesco Turati verrijst opnieuw hét Nederlands paviljoen met het beste design en ambachtelijk vakwerk dat Nederland te bieden heeft. Excellent Dutch design, mode en fotografie met een ziel en een eigen identiteit.

Voor meer informatie over de Ploeg stoffen kunt u contact opnemen met Paul Beeren of Robert van Beekum.

De Ploeg: gespecialiseerd in wol.