Onze members op Salone del Mobile in Milaan

Published by

Posted on 6 maart 2017

Een aantal partners van de Architecten Showroom Amsterdam zijn vertegenwoordigd op ‘Salone del Mobile’ in Milaan, van 4 t/m 9 april 2017.

Onder de titel ‘Masterly – The Dutch in Milano’ strijkt ook dit jaar een Nederlands paviljoen neer tijdens designbeurs Salone del Mobile. In het fascinerende Palazzo Francesco Turati tonen ontwerpers en bedrijven het beste design en ambachtelijk vakwerk dat Nederland te bieden heeft. Adres: Palazzo Francesco Turati | Via Meravigli 7, Milano

De Ploeg featuring Guido Zwerts

Designer Guido Zwerts pushes materials and function to the forefront, and De Ploeg’s designers have the same focus. Guido: “The materials are all you’ve got. I like their specific qualities, form, colour and character. I like the limitations, the vulnerability, and the impossible. I like the challenge of finding the perfect combinations, so they can complement and strengthen each other.” The designer used De Ploeg Fabric PLOEGWOOL for his latest project: ‘Lena’.

 

 

Desso, onderdeel van Tarkett, neemt als vooraanstaand merk in duurzame en innovatieve tapijten deel aan de succesvolle tentoonstelling. Bezoekers zullen door Desso getrakteerd worden op een presentatie van tijdloos textiel. Vanuit Essentials, een collectie die teruggrijpt naar de basis en essentie van design, worden Iconic en Jeans getoond. Deze interpretaties van klassieke iconen worden vergezeld door een nieuw icoon in textiele vloeren: Desso&Ex. 

 

 

 

 

Concept Chair bv  is in Nederland de organisatie achter onder andere SCAB Design, Casamania, en Ethimo. Concept Chair is met deze merken op Salone del mobile met de nieuwste items voor 2017.


 

 

 

 

 

Tot ziens in Milaan! 

 

Save the date! Afterparty Milaan

Heeft u geen mogelijkheid om de beurs in Milaan te bezoeken? Of wilt u nog even nagenieten? Kom dan naar de ‘Afterparty Milaan’. Mary Hessing, hoofdredacteur van WOTH, vertelt welke ‘Wonderful Things’ ze heeft gezien in Milaan.

Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden