Stadskantoor Venlo kiest voor rolgordijnen van B&C Projects

Published by

Posted on 6 maart 2017

 

Het nieuwe stadskantoor van Venlo is niet zomaar een gebouw, maar een gebouw dat geheel gebouwd is volgens de laatste duurzaamheidseisen.

Het onlangs opgeleverde stadskantoor is vrijwel volledig ontworpen en gerealiseerd volgens de principes van Cradle to Cradle en is energieneutraal. Acht jaar lang werkten Kraaijvanger Architects, de gemeente Venlo en de bouwpartners samen om een circulair gebouw neer te zetten.

De rolgordijnen van B&C Projects passen hier uitstekend bij. Het hele gebouw is voorzien van rolgordijnen met C2C-stof uit de Escreen-serie (kleurnr. 8983), met een stijlvolle aluminium onderlat.

 

 

 
Nedinsco

Ook de Nedinscofabriek in Venlo is voorzien van de C2C-gecertificeerde E-screen rolgordijnen van B&C Projects. De fabriek behoort tot de meest prominente gebouwen van Venlo. Het complex – opgetrokken uit beton, staal en glas – is een bijzonder voorbeeld van industriële architectuur. In de fabriek van de Nederlandse Instrumenten Compagnie zijn na de renovatie appartementen, kantoorruimten van de gemeente Venlo en omroepstudio’s voor radio en televisie gevestigd.

 

Voor meer informatie over de collecties van B&C Projects neemt u contact op met Daniëlle Koenekoop-Hogenbirk