Forbo Eurocol versterkt buitendienst voor promotie nieuwe producten

Published by

Posted on 21 maart 2017

Forbo Eurocol versterkt buitendienst voor promotie nieuwe producten

Nieuwe Sales Representatives vol lof over LiquidDesign

Forbo Eurocol doet regelmatig van zich spreken met nieuwe, innovatieve producten, naast de bekende Eurocol-producten die het merk groot hebben gemaakt. Nog altijd produceert men in Wormerveer tegel- en vloerbedekkingslijmen, primers, egalisatie- en voegmiddelen, maar tegenwoordig is Forbo Eurocol ook actief in andere marktsegmenten, met vernieuwende vloerafwerkingsproducten zoals BetonDesign en LiquidDesign. Speciaal voor deze ‘New Business’ werd de buitendienst versterkt met twee Sales Representatives, Linda Wijnands voor Noord-Nederland, Petra Biemans voor Zuid.

Ruime ervaring

Beide dames kunnen bogen op een lange staat van dienst in de vloerenbranche. Die ruime ervaring komt hun goed van pas bij het promoten van de nieuwe lijn Eurocol-producten, waarvan de Eurocol-vloeivloer LiquidDesign deze maand zijn marktintroductie beleeft. Linda Wijnands: ‘Als dochter van ouders met een eigen stofferingsbedrijf, is de vloerenbusiness mij met de paplepel ingegeven. Later werkte ik in diverse functies bij verschillende bedrijven, zowel bij producenten als leveranciers van vloerbedekkingen. Het merk Eurocol loopt daar als een rode draad doorheen, vanwege de hoge kwaliteit van de lijmen en egaliseermiddelen en goede service. Toen ik de vacature zag voor het ondersteunen en promoten van New Business van Forbo Eurocol, betekende dit voor mij: een plus een is vier.’

Enthousiast

Petra Biemans toont zich al even enthousiast. Ook zij beschikt over jarenlange ervaring in de vloerenbranche. ‘Ik heb mij door de jaren vele facetten van het werk eigengemaakt, zowel ‘binnen’ als ‘buiten’. Van het samenstellen van een ISO- en VCA-handboek tot calculeren, van werk voorbereiden tot projectbegeleiding. Ik heb ook een eigen vloerenbedrijf gehad, waardoor ik praktijkervaring heb opgedaan met o.a. egaliseren en het leggen van diversen vloerbedekkingen. Op basis van die kennis en ervaring wil ik graag innovatieve Eurocol-producten aan de man brengen bij voorschrijvende partijen in de markt, te beginnen met het nieuwe LiquidDesign.’

Uniek product

Linda en Petra zijn vol lof over LiquidDesign. ‘Echt een uniek en vernieuwend product waar de markt aan toe is’, vinden zij. ‘Een mooie aanvulling op het assortiment van de project- en woninginrichters en voor architecten een aantrekkelijk alternatief voor traditionele gietvloeren, die een door hun ‘killere’ uitstraling vaak in een industriële omgeving worden toegepast. LiquidDesign heeft een warme, natuurlijke uitstraling door de componenten kurk, lijnolie en een biopolymeerbindmiddel. Die grondstoffen zijn hernieuwbaar, waardoor LiquidDesign ook een milieuvriendelijk product is. Het is bijzonder verwerkingsvriendelijk en het resultaat is een naadloze, blijvend veerkrachtige vloerafwerking, verkrijgbaar in ruim dertig basiskleuren. Een uniek product dat zichzelf eigenlijk al verkoopt, maar daar dragen wij graag ons steentje aan bij.’

LiquidDesign-productinformatie vindt u op:

www.forbo.com/eurocol/nl-nl/producten/liquiddesign/pen9sn

Op de foto links Petra Biemans en rechts Linda Wijnands

Neem voor meer informatie contact op met Ruud Vaessen, uw contactpersoon bij Architecten Showroom Amsterdam voor Eurocol.