Schakelaarserie Gira E3; Ambiance in een programma

Published by

Posted on 3 april 2017

 

Met Gira E3 zet de aanbieder van oplossingen rondom moderne gebouwentechniek zijn serie van buitengewoon aantrekkelijke schakelaarprogramma’s voort.

Bij Gira E3 gaat het om de zachte vormentaal: zacht afgeronde contouren en de Soft-Touch-oppervlakken van de afdekramen geven de moderne gebouwentechniek zo een modern en sympathiek gezicht.

Het eigen kleurenpalet van de afdekramen past daar uitstekend bij: een exclusieve collectie subtiele en warme grijs- en bruintinten. De afdekramen met het Soft-Touch-oppervlak en de subtiele kleurtinten kunnen naar wens met basiselementen in zuiver wit glanzend of antraciet worden gecombineerd. De enige uitzondering in dit harmonieuze principe is de puristische variant, die uitsluitend verkrijgbaar is in zuiver wit glanzend.

Omdat ook Gira E3 voor System 55 ontwikkeld is, biedt het nu al meer dan 300 functies van de intelligente gebouwentechniek. Omgekeerd wordt met dit schakelaarprogramma een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het succesverhaal van Gira System 55. Want het idee erachter is nog steeds overtuigend: het markante vierkant met een kantlengte van 55 mm vormt de basismaat van alle basiselementen. Het is als een venster voor de bediening van zowel bestaande als toekomstige functies van de gebouwentechniek.

Daarmee voldoet Gira System 55 steeds aan de veranderende eisen van de markt. Wat het zo uniek maakt? Uit de vijf kleurvarianten van de basiselementen en de zes compatibele Gira schakelaarprogramma’s met hun kleur- en materiaalvarianten ontstaan ontelbare combinatiemogelijkheden en dus maximale vormgevingsvrijheid. Geschikt voor alle inrichtingen en elke woonstijl.

Voor meer informatie over Gira E3 of andere producten van Gira neemt u contact op met Marianne van der Sande.