Kelly van der Schans bij Ohmann leather aan de slag

Published by

Posted on 3 april 2017

 

Kort zal ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Kelly van der Schans, 25 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Per 1 april kom ik het team van Ohmann Leather versterken binnen de functie project sales. Ongeveer een jaar geleden ben ik afgestudeerd als Lifestyle Professional en ben ik naar Amsterdam verhuisd om te gaan werken als store manager. Dit was een goede start-up, maar omdat mijn allergrootste passie bij interieur ligt werd het tijd om mijn vleugels te spreiden. Via een goede vriendin ben ik in contact gekomen met Ohmann Leather en werd het mogelijk om mijn liefde voor interieur, leer en sales te combineren! Mijn grootste trigger om bij Ohmann Leather te gaan werken is omdat ik leer altijd al een prachtig duurzaam product heb gevonden en er ook graag alles over wil leren! Mijn grootste doel is om te zorgen voor meer klantenbinding/nieuwe relaties, meer naamsbekendheid en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen- en trends zodat Ohmann Leather voorloopt op de markt.

Ik heb onwijs veel zin om aan de slag te gaan en sta te popelen om in april aan de slag te gaan! Tot snel!