Desso Desert Airmaster

Desert AirMaster®

Published by

Posted on 1 mei 2017

 

Het beste uit twee werelden: organische schoonheid en een gezond binnenklimaat.

Desert AirMaster® combineert de subtiel gelaagde organische designs van de Desert-collectie met alle voordelen voor gezondheid en welbevinden van AirMaster® met EcoBase™-tapijtrug. Met Desert AirMaster® creëert u vloeiende patronen op een dynamische vloer en tegelijkertijd een beter binnenklimaat.

De inspiratie voor Desert AirMaster® met zijn diffuus marmereffect op de vloer is de natuur. Dankzij het willekeurige patroon en het gebruik van twee kleuren, is elke tapijttegel verschillend en dat levert oneindige designmogelijkheden op.

Desert AirMaster® is beschikbaar in een uitgebreid assortiment neutrale kleuren, waaronder een beige, een bruine en een blauwe tint en drie grijstinten voor een warme en rustgevende omgeving.

 

Neem voor meer informatie over Desert AirMaster® contact op met Dirk van Gestel of Marith Thies van Desso.