Luxaflex Verticale Jaloezieën

Functioneel en decoratief: Verticale Jaloezieën

Published by

Posted on 1 mei 2017

 

 

Verticale Jaloezieën zijn weer helemaal van nu: de nieuwe collectie Verticale Jaloezieën van Luxaflex® is duurzamer en gevarieerder dan ooit. De nieuwe collectie biedt een breed scala aan verschillende kleuren en materialen en kunnen bijdragen aan de moderne retro-stijl die tegenwoordig veel terugkomt in woningen en kantoren. Door de verticale lijnen oogt iedere ruimte hoger en open.

Duurzaam met aluminium lamellen
Aluminium lamellen van Luxaflex® zijn gemaakt van 98 procent gerecycled aluminium en daarmee zeer duurzaam. In het productieproces wordt energie bespaard, wat 95 procent minder CO2-uitstoot oplevert. “Luxaflex® vindt dat een stijlvol en duurzaam interieur hand in hand kunnen gaan. Daarom maken we gebruik van duurzame materialen en investeren we in een duurzaam productieproces. Daarnaast kan goede raambekleding consumenten helpen om geld te besparen op de energierekening, ook deze lamellen hebben een duurzame werking doordat ze warmte in het huis vast kunnen houden”, vertelt Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland.

Zachte stoffen en grove wevingen
Verticale Jaloezieën worden niet zelden geassocieerd met de raambekleding van grijze kantoorpanden in de jaren zeventig, maar de stijlvolle nieuwe collectie van Luxaflex® bewijst dat ze juist zeer sfeervol kunnen zijn ook voor zakelijk gebruik. De nieuwe stoffencollectie heeft diverse in het oog springende kleuren, zoals blauwtinten en vergrijsde kleuren, die sterk geïnspireerd zijn op kleuren uit de natuur.

PVC lamellen: praktisch en kleurrijk

PVC lamellen zijn ideaal voor bijvoorbeeld kantoren. Ze zijn makkelijk schoon te houden, gaan lang mee en zijn beschikbaar in allerlei felle of neutrale kleuren en met perforaties voor unieke lichteffecten. De lamelbreedte van de kunststof lamellen is variërend van 52 tot 127 millimeter.

Lees hier mee over deze collectie of neem contact op met Mark Jongkind.