BNO interieurzaken: lust en liefde

Published by

Posted on 23 mei 2017

BNO Interieurzaken organiseert een serie informatieve ochtenden in het Mosa Architectural Center in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomsten worden uiteenlopende onderwerpen op het gebied van interieurontwerp en -architectuur behandeld.

De bijeenkomst van 30 mei a.s. gaat over de verleidelijke samenwerking tussen ontwerpers en hun partners..

 

Soms bloeit er iets bijzonders op tussen een ontwerper en een label of brand. Iets dat verder gaat dan een reguliere samenwerking en waarbij de combinatie van passie, kennis, techniek, skills en‘die klik’ overduidelijk groter is dan de som der delen. Er lijkt bij deze projecten een optimale balans te zijn tussen vrijheid en randvoorwaarden, tussen verdiepend onderzoek en de technische mogelijkheden én tussen uitdagen en verleid worden.

Bij deze bijeenkomst in de serie BNO Interieurzaken zijn drie ontwerpers uitgenodigd om aan de hand van hun werk te vertellen over de succesfactoren bij dit soort samenwerkingen. Welke criteria hanteren zij? Zijn ze actief op zoek of worden ze gevonden? Zijn er tips & tricks of andere lessen te leren? Wat voegen zij toe aan de samenwerking, zowel bewust als onverwacht? En wat doe je met een moetje, als de beoogde samenwerking ondanks alles toch geen match blijkt?

Sprekers

Naast haar eigen collectie tekende Nicolette Brunklaus eerder voor Ege Carpets. In Milaan presenteerde start-up Dutch Walltextile Company nieuwe ontwerpen voor textiele wandbekleding van haar hand.

De unieke samenwerking tussen interieurarchitect Odette Ex / Ex-interiors en Desso smaakt naar meer. Zo blijkt uit de presentatie in Milaan, waaraan ook de &Ex-collectie van Moduplus is toegevoegd.

Was de samenwerking tussen Royal Leerdam Crystal en Carina Riezebos gericht op de collectie, voor House of Hermeta is ze verantwoordelijk voor de gehele art-direction en daarmee de toekomst van dit merk.

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

10.30 welkom en korte introductie door Patrick Aarts (BNO)
10.35 Nicolette Brunklaus
10.55 Odette Ex / Ex-interiors
11.15 Carina Riezebos
11.35 korte introductie MOSA door Peter Derkse (MOSA)

Toegang is gratis. Aansluitend wordt er geluncht.

Aanmelden

Aanmelden, een onderwerp aandragen of heb je zelf een goed verhaal? Neem contact op met Patrick Aarts ([email protected]). Blijf op de hoogte van het gehele aanbod door een gratis abonnement op: BNO Nieuws.

Op de foto: Stone door Odette Ex voor Desso en Moduplus, foto:Alexander van Berge, styling: Bregje Nix