Met trots presenteert B&C Projects 2 mooie projecten

Published by

Posted on 5 juni 2017

Nieuw hoofdkantoor Shimano kiest voor rolgordijnen van B&C Projects

Het in de wielersport, hengelsport en roeisport gespecialiseerde Shimano opende op 1 januari 2017 haar nieuwe Europese hoofdkantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. Het bedrijf werd te groot voor de locatie in Nunspeet en zocht een nieuw onderkomen. Het nieuwe kantoor heeft een oppervlakte van maar liefst 5000 m². Het is een modern, duurzaam gebouw met een hightech uitstraling.

B&C Projects heeft het kantoor samen met projectinrichter Maasmond voorzien van 528 BREEAM-gecertificeerde rolgordijnen, zowel handbediend als elektrisch. Het interieurontwerp is van het bekende architectenbureau Fokkema & Parners Architecten B.V.

 

Zaans Medisch Centrum opent nieuw ziekenhuis

Het Zaans Medisch Centrum (ZMC) heeft een nieuw ziekenhuis geopend. Na vijf jaar van voorbereiding, ontwikkeling en bouw staat er nu een compact, duurzaam en flexibel gebouw dat dankzij een slimme inrichting zonder problemen 25 jaar open kan blijven. Het nieuwe ziekenhuis staat voor duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De inrichting van het ziekenhuis wordt gekenmerkt door korte lijnen, overzichtelijkheid en door de indeling voor efficiënte zorg. Dit principe zorgt ook voor een healing environment: dat wil zeggen dat patiënten en bezoekers het ziekenhuis beleven als een omgeving die positief bijdraagt aan het beter worden.

Met trots kunnen we zeggen dat B&C Projects dit nieuwe gebouw samen met Zoncentrum Professionals in Zonwering heeft voorzien van plisségordijnen, rolgordijnen en verticale jaloezieën. Het interieurontwerp is van het bekende architectenbureau Mecanoo Architecten.

 

ADD A COMMENT