Bezoek onze members op Design District

Published by

Posted on 5 juni 2017

Een aantal partners van de Architecten Showroom Amsterdam zijn vertegenwoordigd op ‘Design District’ in de Van Nelle Fabriek Rotterdam, van 7 t/m 9 juni 2017.

Een korte opsomming van wat er allemaal te zien is:

 

Ohmann Leather showt leer. Leer in de breedste zin van het woord. Ohmann staat voor hoogwaardige leersoorten en deze zullen dan ook in grote hoeveelheid worden gepresenteerd. De ondertussen over de hele wereld bekende collection 1012 en 1416 zijn uiteraard van de partij, maar Ohmann showt ook met veel trots een aantal nieuwe artikelen, die de collectie completer dan ooit maken. Collection Verve is er hier 1 van. Liefde en stoerheid zijn 2 woorden die gelijk opkomen als de Verve bekeken wordt. Een prachtige leersoort voor de echte liefhebber. Dit is slechts 1 van de vele noviteiten. Kom en ervaar het op stand V16.

 

 

Camira laat de nieuwe producten van afgelopen jaar zien door een kleurenpallet gebaseerd uit het jaarlijkse trendboek wat ze uitgeven. Deze trend heet Visionary. De gepresenteerde stoffen zijn: 24/7 Flax, Corrosion, Honeycomb, Kendal, Patina, Rivet, Synergy, Track en Trail. Camira staat in de Koffiefabriek Hal 1 Stand S13, naast ingang 2

 

 

 

Desso, onderdeel van Tarkett, introduceert Stitch en iD Mixonomy. iD Mixonomy heeft de Red Dot Design Award gewonnen. Met Stitch biedt tapijtspecialist Desso architecten en interieurontwerpers de kans om het tapijt middels kleine nuances te personaliseren. Het tapijt bestaat uit een gedetailleerde structuur met een subtiel geweven streeppatroon, geïnspireerd door het uiterlijk van handgeweven textiel. Stand V75.

 

 

 

Häfele neemt voor het eerst mee aan Design District en zal diverse producten voor de interieurarchitect laten zien. Stand S05.

 

 

 

 

 

Bolon laat de nieuwe Bolon by Jean Nouvel collectie zien, een prachtige collectie met een bijzondere textuur en jacquard weving. De collecties zijn verkrijgbaar op rol en enkele in tegels van 50×50 in de kleurencombinaties van zwart, grijs, rood en blauw. Stand V57.

 

 

 

 

 

Kortom, genoeg redenen om naar de Van Nelle Fabriek te gaan. Aanmelden voor gratis toegang kan nog via onderstaande button.

 

Registreer u nu voor gratis toegang