Nieuwigheden bij Bolon

Published by

Posted on 5 juni 2017

Jean Nouvel Design

Afgelopen jaar werkte Bolon hard aan een nieuwe collectie met bekende Franse architect Jean Nouvel, met als resultaat een prachtige collectie met een bijzondere textuur en jacquard weving. De collecties zijn verkrijgbaar op rol en enkele in tegels van 50×50 in de kleurencombinaties van zwart, grijs, rood en blauw.

Villa La Madonna & Duet

Begin dit jaar kwam Bolon met een compleet vernieuwend materiaal dat gemaakt is van geweven vinyl draden in combinatie met wol. Op de Salone del Mobile presenteerde zij hun eerste eind product gemaakt van dit nieuwe materiaal; twee nieuwe tapijten collecties Duet en Villa La Madonna. Met hun zachtere look en feel zijn deze Bolon tapijten een perfecte aanvulling in bijvoorbeeld hotels of residentiële projecten. Vanaf eind dit jaar zal de collectie verkrijgbaar zijn bij Brandt Design Flooring.

Voor meer informatie over Bolon bezoek onze website of neem contact op met ons via [email protected] voor meer informatie of staalaanvragen.