Schrijf uw project nu in voor de ARC17 Awards!

Published by

Posted on 3 juli 2017

Vanaf nu is het mogelijk om projecten in te zenden voor de ARC Awards, de meest gewaardeerde architectuurprijzen van Nederland en Vlaanderen.

Gira is voor het zesde jaar trotse partner van de ARC Architectuur Award. De ARC17 Architectuur Award wordt toegekend aan een recent gerealiseerd project, dat hoge presentaties op het gebied van duurzaamheid in de ruimste zin van het woord op innovatieve wijze combineert met verrassende architectuur.

Tarkett | Desso is voor de 3e keer trotse partner van de ARC Innovatie Award. De ARC Innovatie Award stimuleert veelbelovende ideeën, producten, ontwerpen en processen die vernieuwend én haalbaar zijn binnen de opgave van transformatie en herbestemming. Het is de enige prijs in de Benelux die juist daar de nadruk op legt.

Dat dit wordt gewaardeerd blijkt aan de enorm groei in aantal en kwaliteit van inschrijvingen van de afgelopen jaren. Ook dit jaar zijn wij op zoek naar inschrijvingen die niet bang zijn geweest voor vernieuwing en experimenteren.

Naast de ARC17 Architectuur en de ARC Innovatie Award, kun je ook inschrijven voor de ARC17 Interieur, Detail, en Meubel Award.

Kijk hier voor meer informatie en om uw project in te sturen.