Nieuw: LiquidDesign nu ook te zien bij Architecten Showroom Amsterdam

Published by

Posted on 3 juli 2017

 

Fraaie veerkrachtige vloeivloer met natuurlijke look & feel

Maart 2017 hebben wij LiquidDesign geïntroduceerd in de markt. Dit werd zeer goed ontvangen en zo kwam ook de vraag van onze klanten en bezoekers bij de Architecten Showroom Amsterdam om LiquidDesign tastbaar te maken. Daarom besloten wij om onze stand te vernieuwen, waarmee wij onze bezoekers en klanten de laatste ontwikkelingen die Forbo Eurocol Nederland B.V. maakt, kunnen laten zien. En zo ligt er nu een nieuwe vloer met LiquidDesign en is op de wand BetonDesign te zien.

Wat is LiquidDesign ook alweer?

LiquidDesign is een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer met een natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Een fraaie en duurzame vloerbedekking met blijvend veerkrachtige eigenschappen, voor vele toepassingen. Leverbaar in ruim dertig aantrekkelijke kleuren.

LiquidDesign onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. Met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign bedoeld als vloerafwerking voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, kantoren, winkels, woningen en (bedrijfs)kantines.

Het is bijzonder verwerkingsvriendelijk. Deze veerkrachtige vloeivloer laat zich snel en moeiteloos aanbrengen en afwerken tot één fraai egaal oppervlak. LiquidDesign bestaat uit natuurlijke grondstoffen en zijn hernieuwbaar, dus milieuvriendelijk.

Enkele voordelen zijn:
• in 1 keer af te lakken zonder primer
• taai, slijtvast, vuilbestendig en emissiearm
• naadloos aan te brengen

De kleur op de vloer in onze stand is de trendy kleur Bark. Bent u nieuwsgierig geworden kom dan snel kijken bij de Architecten Showroom Amsterdam. Het is wel aan te raden om voor bezoek even contact op te nemen met Ruud Vaessen, uw contactpersoon bij Architecten Showroom Amsterdam voor Eurocol.