Leer training door Ohmann Leather bij de Architecten showroom Amsterdam

Published by

Posted on 3 juli 2017

Enthousiasme en kennis zijn waarden die kenmerkend zijn voor het team van Ohmann Leather. 

Het team streeft naar het allerbeste en heeft naast het streven om de hoogste kwaliteit leer te leveren nog een ambitie en dat is: kennisoverdracht. Graag brengen wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends.

Leer Ohmann Leather echt kennen en schrijf je in op een van onze trainingen. Met enthousiasme en kennis brengen wij je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van leer. Informatie over het looiproces en de uitgebreide collectie staan centraal.

U kunt zich aanmelden voor de volgende data:

Maandag 10 juli 2017 @ Architecten Showroom Amsterdam  start om 11.00 uur, lunch inclusief

Maandag 2 oktober 2017 @ Architecten Showroom Amsterdam start om 11.00 uur, lunch inclusief

 

Stuur een mailtje naar [email protected]