Wake Up Call #6 residential // 11 september 2017

Published by

Posted on 21 juli 2017

Wake Up Call is een volledig verzorgd netwerkontbijt in de Architecten Showroom Amsterdam. Terwijl u geniet van een ontbijt geeft Osiris Hertman een interessante lezing over de Residential branche. Osiris is onder ander bekend als designer van de collecties van Bod’or, Nilson, Imperial Collection, Atelier Vierkant en Buddha to Buddha. 

Netwerken, ontbijten en kennis opdoen is het doel van deze ochtend.

Bent u (interieur)architect, projectontwikkelaar, stoffeerder, stylist of aannemer en werkzaam in de residential sector? Dan is dit een ontbijt die u niet wilt missen. Wij verwachten u om 8 uur en om 10 uur ronden we het ontbijt af. Registreren is noodzakelijk. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wilt u meer informatie over deelname aan Wake Up Call, stuur dan een e-mail naar [email protected]architectenshowroomamsterdam.nl.

Aanmelden