Het online bouwproces managen met de Mosa Composer

Published by

Posted on 24 juli 2017

Overal en altijd een keuze maken voor badkamer en toilet samen met uw klant. De Mosa Composer zorgt voor een efficiënt, online projectdossier en wordt volledig op maat gemaakt: klantvriendelijk, eenduidig en praktisch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt de Mosa Composer?

De Mosa Composer bevat een heldere digitale 3D-visualisatie. Daardoor krijgen bewoners een goed beeld van de sfeer en uitstraling van een sanitaire ruimte. Zo wordt het gemakkelijk om een keuze te maken voor betegeling en sanitair. Is de betegelkeuze eenmaal gemaakt? De Mosa Composer slaat direct alle warme opnamegegevens op in één overzichtelijk digitaal dossier. Dit dossier blijft tijdens én na het bouwproces altijd en overal online beschikbaar voor alle betrokken partijen. Wel zo handig bij eventuele toekomstige renovaties of aanpassingen. Verwarring over keuze en opnamegegevens behoren definitief tot het verleden. Elk detail is namelijk via de Mosa Composer terug te vinden. Met als gevolg: een soepel bouw- en renovatieproces.

Vraag uw gratis Mosa Composer aan

De Mosa composer bevindt zich in een afgeschermde omgeving. Een inlog account is vereist. Voor meer informatie of het aanvragen van Mosa Composer kunt u contact opnemen met Peter Derkse of Joanne Schuitemaker of u kunt de Mosa Composer aanvragen via deze link.