Häfele Keuken-assortiment 2017

Published by

Posted on 31 juli 2017

 

Voor het maken van maatwerkkeukens heeft Häfele een uitgebreid assortiment aan benodigde producten, van stelpoot tot lade, van verbinder tot kraan. Om het een en ander overzichtelijk aan te bieden komt Häfele met een nieuw boek “Keuken-assortiment 2017”. Het biedt zowel de vakman als ook de consument voldoende inspiratie om een compleet en modern ingerichte keuken op maat samen te stellen. Alles naar eigen wens en behoefte.

Naast nieuwe producten, zoals de Häfele Caressi spoelbakken en kranen, PlasmaMade luchtcirculatiefilter en voedselrestenvermalers, staat het boek vol met producten van bekende leveranciers als Blum, Hailo en Kesseböhmer.

Of het nu gaat om het bereikbaar maken van producten in bovenkasten of een compleet in hoogte verstelbare keuken, Häfele heeft diverse oplossingen beschikbaar om van iedere maatwerkkeuken een bijzondere designkeuken te maken. Alle mogelijke producten zijn in deze nieuwe Häfele catalogus te vinden. Vraag hem aan of kijk op www.hafele.nl.

 1. 1 augustus 2017 at 10:34

  Graag ontvang ik van u de nieuwe keukencatalogus.
  Bij voorbaat hartelijk dank.

 2. 1 augustus 2017 at 12:35

  Beste Hägele team,

  Mag ik van u de catalogus ontvangen voor het beslag?
  Staat er ook in aangegeven wat voor buitenkeukens geschikt is?
  Vast bedankt
  MOnique Donders

  Hoogakkerlaan 62
  7314 EM Apeldoorn

Comments are closed.