Nieuws van Goelst

Published by

Posted on 31 juli 2017

FLOW – systeem voor regelmatige plooien

Een recht afgezoomd gordijn met mooie, identieke plooien? Met ons FLOW-systeem is het mogelijk! Met FLOW valt uw gordijn altijd in een gelijkmatige S-vormige plooi, ook als het gordijn gesloten is.

Hoe werkt het?

Met haken in gewone draaiglijders wordt het gordijn eenvoudig aan de FLOW glijders vastgemaakt. Deze glijders worden altijd op dezelfde afstand van elkaar gehouden door een slim, onzichtbaar koord dat in de rail zit. Het gordijn valt hierdoor overal in een S-vormige plooi, ook als het gordijn gesloten is. De haken worden geplaatst in een gordijnband met lusjes.

FLOW kan worden toegepast op hand-, koord- en elektrische gordijnsystemen.

 

 

Export Director Justyna Zadykowicz

Justyna Zadykowicz, 47 jaar, afgelopen 16 jaar werkzaam geweest als Export Director bij Vescom B.V., is per 1 juni 2017 toetreden tot het team van Goelst NL en STAS picture hanging systems in de functie van Sales Director voor Export.

 

 

 

5100 koordbediend binnenkort in het zwart leverbaar

De koordbediende gordijnrails van Goelst zijn verkrijgbaar in een aantal varianten en is geschikt voor lichte tot zware gordijnen. Uw gordijn is soepel en geruisloos te bewegen. De elegante railsystemen zijn prima te buigen en passen in elk interieur dat vraagt om afwerking met klasse! De 5100 rail heeft de uitstraling van een klassieke roede gecombineerd met het comfort van een koordbediende gordijnrail en is vanaf eind juli 2017 ook leverbaar in het zwart.

 

 

 

 

Wilt u graag meer informatie over onze systemen?

Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of kunnen we u assisteren bij uw project?

Neem gerust contact met ons op!

 

Jos van Laere

[email protected] / 06-51322312

Hans van den Berg

[email protected] / 06-11363510

  1. Michele Lubbers
    1 augustus 2017 at 10:09

    Iets voor ons straks?

Comments are closed.