Mooie projecten en nieuwe collecties van Luxaflex

Published by

Posted on 4 september 2017

Gooiland hotel kiest voor 50mm Horizontale Jaloezieën van Luxaflex

In de nieuwe huisstijl van Hotel Gooiland spelen zwarte lijnen een subtiele maar belangrijke rol. Het zijn de twee zwarte lijnen uit het ruitvormige schilderij ‘Compositie met twee lijnen’ (1931) van Piet Mondriaan, met Rembrandt en Van Gogh de grootste kunstenaar van Nederland.

Mondriaans strepen in onze huisstijl zijn een eerbetoon aan een groot kunstenaar en zijn terug te vinden in de 50mm Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® die in het hotel breed zijn toegepast.

 

Spinoza Hotel

In samenwerking met Kuyvenhoven zakelijk inrichten uit Zoetermeer heeft Luxaflex® Nederland Duette® Shades, Top Down / Bottom Up met SmartCord® bediening geleverd voor het Spinoza Hotel in Amsterdam. Het interieur van dit internationaal *****sterren hotel Amsterdam is mede tot stand gekomen door Concrete Architecten uit Amsterdam.

 

Verticale Jaloezieën: Functioneel en decoratief

Onlangs heeft Luxaflex® een vernieuwde collectie Verticale Jaloezieën geïntroduceerd. De nieuwe stoffencollectie biedt mooie, sprekende kleuren, geïnspireerd op de natuur. De aluminium lamellen van Luxaflex® zijn gemaakt van 98 procent gerecycled aluminium en zeer duurzaam. Ook pvc lamellen zijn ideaal voor bijvoorbeeld kantoren. De gehele collectie is leverbaar met PowerView® Motorisation, voor een extra praktische en comfortabele bediening.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe collectie: Silhouette® Shades

De nieuwe collectie Silhouette® Shades bestaat volledig uit 75mm lamellen, de meest gewilde uitvoering. Ook de onderlat is vernieuwd, waardoor het product nog strakker valt. De nieuwe stoffen onderscheiden zich door structuur in het voile, of in de lamel, waardoor speelse lichteffecten ontstaan. Silhouette® Shades zijn leverbaar met SmartCord®, LiteRise® en PowerView® Motorisation of een eindloos koordbediening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met Mark Jongkind voor meer informatie over de nieuwe collecties van Luxaflex.