Häfele pakt uit op HoutPro+

Published by

Posted on 20 september 2017

 

Op de komende HoutPro+ pakt beslagleverancier Häfele uit met een groot aantal bestaande en nieuwe producten. Op de ruime stand van 200 m² is er veel aandacht voor de keuken en slim opbergen. Het Loox-ledverlichtingssysteem is ook uitgebreid aanwezig evenals de onlangs op de Interzum geïntroduceerde Ixconnect verbindingen. Deze kunt u zelf bekijken en uitproberen. Zo is er de award winnende SC 8/25 spreiddeuvel. Een eendelige verbinder die gereedschaploos gemonteerd wordt. Ideaal voor kleine meubelen en laden. De SC 8/60 spreidverbinder, die ook in een standaard boring van 8 mm past, is voor het wat grotere werk.

Ook van de Häfele Loox ledverlichting worden er een aantal interessante nieuwe artikelen getoond. Een opvallend product is de besturing via de Häfele Connect app. Middels een BLE-box (Bluetooth Low Energy) kan niet alleen de Loox ledverlichting worden bestuurd, maar ook het bedienen van TV-lift of schuifdeurbeslag is nu al mogelijk en wordt op de beurs getoond.

Revolutionair is het nieuwe Häfele plintverstelsysteem AXILOTM. De combinatie van het verstelwerktuig met de plintvoet maakt de nivellering van een keuken of meubel tot een eenvoudige comfortabele zaak. Zonder bukken, kruipen of strekken. Ervaar het zelf op de beurs en raak overtuigd van de voordelen.

U kunt ons vinden van 31 oktober tot en met 3 november in de Brabanthallen op stand nummer 3220.