FSB introduceert deurkrukmodel 1185

Published by

Posted on 27 september 2017

 

FSB introduceert het deurkrukmodel 1185 van de ontwerper Andreas Heupel. Dit nieuwe ontwerp verenigt een nieuw en innovatief design met de huidige eisen en normen in de bouwwereld. De deurkruk lijkt op het eerste oog een strak ontwerp, maar verrast bij het grijpen met een ergonomische zachtheid van een halve cirkel.

De verjonging van de deurkruk zorgt voor extra gebruiksgemak en elegantie in uitstraling. Naast het getoonde ontwerp op rondrozet, is de 1185 ook leverbaar op vierkantrozet, op schild, als verkropte raamkruk met terugloop, als venstergreep op smalrozet en tevens is ook een EN 179-gecertificeerde deurkruk met terugloop leverbaar.

Voor meer informatie over deurkrukmodel 1185 neemt u contact op met Barend ter Brake, uw contactpersoon bij Architecten Showroom Amsterdam voor FSB Nederland.

ADD A COMMENT