FSB pakt door met nieuw toegangscontrolesysteem

Published by

Posted on 6 november 2017

 

FSB introduceert het nieuwe M500-systeem, de nieuwe generatie binnen de FSB M-toegangscontrolesystemen. Basis voor het succes van het vernieuwde toegangscontrolesysteem zijn onder meer toegangsrechten op basis van data-on-card en het toekennen van zowel individuele- als groepsrechten.

Het revolutionaire M500-systeem biedt een oplossing voor nagenoeg alle eien die er zijn voor een toegangscontrolesysteem. De batterijgestuurde garnituren maken bijkomende bekabeling overbodig en zorgen voor een makkelijke en snelle installatie. De basis van het M500-systeem is de opwaardeerterminal, die toegangsrechten rechtstreeks op de kaart schrijft. Decentraal in het gebouw opgestelde opwaardeerterminals maken het voor de gebruiker mogelijk om op elk moment hun sleutel te actualiseren. Het opwaardeerlezer schrijft hier uitsluitend de voor deze kaart relevante, gewijzigde of nieuwe toegangsrechten op de sleutel.

Daarnaast kunnen met behulp van groepsrechten, gelijkwaardige gebruikers- en deurprofielen in groepen worden samengebracht, zodat toegangsrechten bij wijzigingen niet één voor één beheerd hoeven te worden. Zo kunnen medewerkers van een deel van een gebouw, die allen dezelfde toegangsrechten of taken hebben, samen worden beheerd. Ook voor bijvoorbeeld gasten of bezoekers, die met een kaart tijdelijke toegangsrechten krijgen, biedt dit een ideale en vooral efficiënte oplossing. Met behulp van een vooraf gedefinieerde geldigheidsduur verliest een kaart na verloop van een vooraf bepaalde tijd zijn geldigheid.

De functionaliteiten van M500 worden geboden in de verschillende beslagoplossingen van FSB op schild en rozet voor zowel houten-, profiel- als glazen deuren. De combinatiemogelijkheden met meer dan twintig elegante FSB-deurkrukmodellen in aluminium, roestvrij staal, messing en brons garanderen een perfecte afstemming op de architectuur en uw individuele smaak!

Voor meer informatie neemt u contact op met Barend ter Brake, uw contactpersoon bij Architecten Showroom Amsterdam voor FSB Nederland.

ADD A COMMENT