Innovatief wonen in THEBOXSYSTEM met Luxaflex®

Published by

Posted on 6 november 2017

 

THEBOXSYSTEM biedt modulaire en flexibele oplossingen voor een eigentijdse huisvesting.

Het concept is ontwikkeld volgens het circulaire model: materialen worden niet verbruikt, maar gebruikt. Ook levert een woning van TBXS geen afval op en voorziet volledig in de eigen energie. Dit concept kan gebruikt worden als woning, maar ook als kantoor, winkel of levensloopbestendige zorgunits. Omdat de modules slechts op schroefpalen gezet worden, is een fundering niet nodig en kan de module altijd weer ergens anders geplaatst worden.

THEBOXSYSTEM heeft bewust gekozen voor samenwerking met Luxaflex®. Daarom zullen de units altijd uitgerust worden met Luxaflex® Buitenjaloezieën, Luxaflex® Beaufort Screens, of een combinatie hiervan.

Een paar voorbeelden van projecten via deze link.

Neem contact op met Mark Jongkind voor meer informatie over de nieuwe collecties van Luxaflex.