Medicare: allround stof voor een medische omgeving

Published by

Posted on 4 december 2017

 

B&C Projects manifesteert zich in toenemende mate in de markt van de zorg. Dat is ook de reden dat B&C Projects een nieuw binnenzonweringsdoek, Medicare, heeft geïntroduceerd.

Medicare is een veelzijdige rolgordijnstof die uitermate geschikt is voor gebruik in een medische omgeving, zoals ziekenhuizen, zorgcentra en dokterspraktijken.

Medicare is vochtbestendig, brandvertragend en door een speciale finish bestand tegen bacteriën en schimmels. De rolgordijnstof is verkrijgbaar in wit, beige, lichtgrijs en donkergrijs. De stof is vrij van PVC en formaldehyde en heeft het Oeko-Tex certificaat.

 

B&C Projects beschikt over meer stoffen die geschikt zijn voor een medische omgeving, waar hoge eisen worden gesteld aan het interieur van de ruimtes vanwege de kans op besmettingsmogelijkheden. Deze stoffen zijn bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, waardoor vloeistoffen minder makkelijk worden opgenomen en kunnen eenvoudig worden gereinigd.

 

Wilt u meer informatie over Medicare of advies bij binnenzonwering voor uw project? Neem dan contact op met B&C Projects via 0341-277771 of [email protected].