Bezoek Gira op de beurs! Uw toegangskaart tot IMM Cologne 2018.

Published by

Posted on 1 januari 2018

 

Volgende maand is het zover: van 15 t/m 21 januari 2018 vindt in Keulen de Internationale Einrichtungsmesse (internationale interieurbeurs, IMM) plaats.

Gira nodigt u van harte uit om de beurs te bezoeken. In hal 4.2, stand E-59 presenteren wij onze innovatieve producten en de nieuwste snufjes van de intelligente gebouwentechniek. – Techniek en design verenigd op één beursstand.

Wat betreft intelligente gebouwentechniek willen wij u ook inspireren met oplossingen die merken, systemen en ruimtes te buiten gaan. De koppeling van apparaten en toepassingen maakt van elke kamer een intelligente woonbelevenis. Dat alles wordt mogelijk gemaakt door Connected Comfort. De alliantie van toonaangevende merken op het gebied van huistechniek heeft ten doel gesteld om fascinerende, intelligente en totale comfortoplossingen te bieden om aan de toenemende interesse te beantwoorden. Connected Comfort kunt u op de beurs ook live beleven. Wij adviseren u graag over het slimme concept voor onroerend goed uit de premiumklasse.

Wilt u een gratis toegangskaart voor IMM 2018? Neem contact op met Marianne van der Sande, [email protected] 

Wij verheugen ons op uw bezoek en wensen u een goede reis naar de beurs.

ADD A COMMENT