Tarkett introduceert iD Mixonomi

Published by

Posted on 1 januari 2018

Tarkett introduceert iD Mixonomi. Een unieke nieuwe LVT vloeroplossing.

Met de nieuwe modulaire vinyltegelcollectie maak je vloerontwerpen op maat met het interieureffect dat jij wilt. Hoe? Door kleuren en vormen te combineren en samen te voegen. Op maat gemaakte modulaire vloeren helpen een gedifferentieerde klantenervaring en een sterk merk te creëren.

De tegels zijn verkrijgbaar in 7 grafische vormen, geïnspireerd op de iconische hexagon. Alle vormen kunnen met elkaar worden gecombineerd om zo unieke patronen te ontwerpen.

Start Mixing met iD Mixonomi via de unieke configurator en ontdek waarom de jury van de Red Dot Design Award dit product als winnaar heeft uitgeroepen in de categorie ‘product- design’. Daarnaast ontvang je bij het insturen van een uniek eigen ontwerp, een paar matching designsokken! Ga naar https://startmixing.tarkett.nl/ en Start Mixing!

 

Kijk hier voor meer informatie over de Tarkett/Desso iD MIxonomi collectie of neem voor meer informatie contact op met Dirk van Gestel of Marith Thies.