Glazen systeemwanden van Qbiq in rijks monumentaal pand in Delft

Published by

Posted on 1 januari 2018

 

In een gedeeltelijk rijks monumentaal pand, gelegen in de binnenstad van Delft, werd met behoud van het originele karakter, een moderne en functionele werkomgeving gecreëerd. Mede door de toepassing van glazen systeemwanden, welke zijn voorzien van zwarte profielen, ontstaat een evenwichtig contrast in dit fraaie historische pand.

Project details:

Wand: Totaal 191m2 systeemwanden bestaande uit IQ-Pro en IQ Structural waarvan een deel met drievoudig glas.

Folie: De glaswanden zijn voorzien van een transparante folie met een vector design.

Deuren: KDG-100, een wand dikke flush deur waarbij het glas aan de buitenzijde van de deur is verlijmt. Hierdoor ontstaat een wanddikkedeur waarbij het glas van de deur in één lijn ligt met het glas van de wanden. Dir resulteert in één vlakke wand.

Kleur: RAL 7021 (zwart grijs)

Voor meer informatie over de glazen systeemwanden van Qbiq neemt u contact op met Kim Zandbergen.