Forbo Eurocol introduceert MultiTerrazzo

Published by

Posted on 11 januari 2018

 

Forbo Eurocol introduceerde MultiTerrazzo tijdens de Domotex 2018 in Hannover. Een duurzame, decoratieve en gemakkelijk te onderhouden 2-componentengietvloer die het aanbod Eurocol-vloerafwerkingsproducten verder uitbreidt.

370 MultiTerrazzo is leverbaar in 12 frisse kleuren, voor zowel een moderne als klassieke uitstraling. De vloer voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van mechanische en chemische bestendigheid. En is het hiermee de ideale vloerafwerking voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, artsenpraktijken, scholen en crèches, maar ook voor kantines, keukens en woningen.

In maart zal tijdens de MaterialXperience 2018 in Rotterdam ook te zien zijn en binnenkort ook bij de Architecten Showroom Amsterdam.

Decoratief, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden

MultiTerrazzo heeft een diversiteit aan ontwerpmogelijkheden met een esthetisch resultaat. Het is milieuvriendelijk, hygiënisch en duurzaam bij intensief gebruik.Voordelen van MultiTerrazzo zijn:

 Dimensionele stabiliteit
 Voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van mechanische en chemische bestendigheid
 Verkrijgbaar in diverse kleuren
 Antislip overeenkomstig BRG 181 door afwerking met de Eurocol C Floor-topcoat; R10 en R11 zijn te bereiken door additieven toe te voegen
 Geschikt in combinatie met vloerverwarming
 Brandveiligheidsklasse Bfl S1 conform DIN EN 13501-1
 Bureaurolstoelbestendig conform DIN EN 12529
 Geschikt voor binnen toepassing en in droge omstandigheden buiten
 Zeer emmisiearm overeenkomstig EMICODE EC1 Plus
 Dankzij de naadloze installatie is deze vloer ideaal voor omgevingen met strenge eisen op het gebied van hygiëne, zoals ziekenhuizen en dokterspraktijken
 Geschikt voor bijvoorbeeld woningen, keukens, kantoren, crèches of scholen