Häfele nieuwe partner Inspirium

Published by

Posted on 5 februari 2018

 

Unieke formule op het gebied van gastvrijheid feestelijk heropend

Eind 2017 vond de heropening van Inspirium – The Next Step in Hospitality – plaats. Tijdens een feestelijke bijeenkomst is het geheel vernieuwde Inspirium officieel geopend. Voorafgaand aan de openingshandeling werd er kort stilgestaan bij de ontwikkeling die Inspirium de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, tot waar het nu staat. Een belevingscentrum dat door de verbinding tussen de Inspirium partners dé plek is om je te laten inspireren en adviseren op het gebied van hospitality. De openingshandeling, waarbij de 16 partners door het plaatsen van hun logo in het symbolische Octapatroon de verbinding visualiseerden, werd bijgewoond en officieel geopend door burgemeester Depla van Breda.

 

Belevingswerelden

Het Inspirium was voorheen een Hospitality Mall, waarbij elke partner een eigen ‘winkeltje’ had. Dat werkte lange tijd goed, maar nu is er de ambitie een aantal stappen verder te gaan. De winkeltjes maken plaats voor belevingswerelden uit de verschillende marktgebieden waarin wij actief zijn. Dus niet alleen horeca, maar ook office, onderwijs, zorg, retail en leisure. In al deze marktgebieden is een enorme ontwikkeling gaande rondom het verlenen van gastvrijheid.

In de belevingsruimte Boutique Hotel zijn vele noviteiten van Häfele verwerkt, waarmee het laat zien voorop te lopen in hospitality. De partners laten zien wat ze in huis hebben, tonen noviteiten en innovaties met het juiste advies. Heel Inspirium, ruim 3000 m2 groot, is het speelveld waarbij iedereen elkaar constant uitdaagt om voorop te blijven lopen.

 

 

Verbinden

Het Inspirium is oorspronkelijk opgezet om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. ‘Waar een klant voorheen werd doorverwezen naar een bevriend bedrijf zijn door de komst van het huidige Inspirium talrijke disciplines als deze in eigen huis. Nu zitten er intussen 16 professionals – ieder vanuit een eigen specialisme – samen onder één dak. Dit is het uitgangspunt van zakendoen, vermenigvuldigen door te delen. Dat past helemaal bij Inspirium.’