Mooi Eurocol – LiquidDesign project

Published by

Posted on 5 februari 2018

Bij RAP revalidatiepraktijk in Heerlen heeft De Grave woning -en projectinrichting uit Born de vloer voorzien van ca. 300 m2 LiquidDesign in de kleur Straw.

De praktijk is in gebruik genomen en het resultaat is schitterend! Een fijne warme vloer en een mooie kleur!

LiquidDesign is een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer met een natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Een fraaie en duurzame vloerbedekking met blijvend veerkrachtige eigenschappen, voor vele toepassingen. Leverbaar in ruim dertig aantrekkelijke kleuren.

LiquidDesign onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. Met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign bedoeld als vloerafwerking voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, kantoren, winkels, woningen en (bedrijfs)kantines.

Het is bijzonder verwerkingsvriendelijk. Deze veerkrachtige vloeivloer laat zich snel en moeiteloos aanbrengen en afwerken tot één fraai egaal oppervlak. LiquidDesign bestaat uit natuurlijke grondstoffen en zijn hernieuwbaar, dus milieuvriendelijk.

Enkele voordelen zijn:
• in 1 keer af te lakken zonder primer
• taai, slijtvast, vuilbestendig en emissiearm
• naadloos aan te brengen

Bent u nieuwsgierig geworden kom dan snel kijken bij de Architecten Showroom Amsterdam.De kleur op de vloer in onze stand is de trendy kleur Bark. Het is wel aan te raden om voor bezoek even contact op te nemen met Ruud Vaessen, uw contactpersoon bij Architecten Showroom Amsterdam voor Eurocol.