Onze members op Light + Building 2018

Published by

Posted on 4 maart 2018

Gira op Light+Building 2018

Hal 11.1, stand A16 / B16 / A32 / B32

Om de twee jaar staat de beurs in Frankfurt in het middelpunt van de branche: Light+Building opent zijn poorten. Als complete aanbieder van intelligente systeemoplossingen voor de gebouwbesturing presenteert Gira op de wereldwijd toonaangevende beurs voor verlichting en gebouwentechniek weer talrijke productinnovaties, die meer comfort, meer veiligheid en een efficiëntere omgang met energie garanderen.

Voor architecten, ontwerpers en natuurlijk de installatiebranche zijn er spannende nieuwe producten te ontdekken – uiteraard op het gebied van Smart Home, alarm en veiligheid, maar ook nieuwe schakelaarprogramma’s en nieuwe designvarianten van bestaande programma’s.

Nieuw dit jaar zijn lezingen op de Gira beursstand. Het live-platform Gira Cube zal het thema Smart Home vanuit verschillende perspectieven belichten – echter niet in de vorm van een pure productpresentatie, maar als inhoudelijke impulsen van Gira over de ontwikkeling op de Smart Home-markt. Het zal bijvoorbeeld gaan over het Smart Home voor iedereen, gegevensbeveiliging en intuïtieve bediening. Daarvoor is er een eigen programmaboekje gemaakt, dat bij de beursuitnodiging van Gira gevoegd wordt. Het is ook te vinden op internet onder www.gira.de/L+B

Van 18 tot en met 23 maart 2018 begroet Gira dit jaar de bezoekers van Light+Building in Hal 11.1 op stand A16 / B16 / A32 / B32.

XAL AT LIGHT+BUILDING 2018

SEE YOU IN XAL CITY

After two years, Light+Building in Frankfurt is here again: the world’s largest tradeshow on light and building technologies. Come and join us from 18 to 23 March 2018!

You will find XAL as always in Hall 3.0, Booth D10, where we inspire you with many innovations and new products. In XAL City, you’ll discover how XAL empowers you as an architect or as a lighting designer, and how we welcome everyone else in the magical world of high end architectural lighting.

Experience our ten pavilions, with products that give you new and surprising possibilities. Discover architectural lighting like you have never seen before: smaller and smarter than anything else on the showfloor. See how XAL makes your ideas come true.

19 March is our legendary XAL Party; the event that keeps XAL City buzzing at night! Downtown XAL City, have a cool drink with friends and enjoy the sounds of Jordi Ruz (Beso Beach Formentera). Would you like to be invited? Just let us know and experience the XAL City at night!

ADD A COMMENT