FloorColouring voor een bijzondere vloer

Published by

Posted on 2 april 2018

Bij Tegelzetbedrijf Keijsper & Reus BV in Alkmaar heeft onze verwerkingstechnicus Marco Wouda een vloertje in de showroom voorzien van FloorColouring.

Marco Wouda heeft hier de maximale pigment van 3% zwart toegevoegd aan een zak 990 Europlan Direct. De 3% pigment zwart geeft een donkere uitstraling aan de vloer. En om ook een speels effect aan het geheel te geven heeft Marco Wouda ook een pigment van 1% zwart aan een zak 990 Europlan Direct toegevoegd. Dit zorgt voor lichtere stippen en strepen op de donkere vloer.

Als laatste wordt de vloer eerst gelakt met de 301 BaseSealer en daarna afgelakt met de twee componenten lak de 311 TopCoat. Zo heb je lang plezier van deze bijzondere vloer! Lees hier meer over FloorColouring.

Wilt u meer weten over FloorColouring? Neem dan contact op met Ruud Vaessen, uw contactpersoon bij Architecten Showroom Amsterdam voor Eurocol.