Gira is sponsor @ World Architecture Festival in Amsterdam dit jaar

Published by

Posted on 2 april 2018

Van 28 – 30 november is het World Architecture Festival* in de Rai in Amsterdam. Gira is sponsor van dit evenement. Gira zal u hier onder andere kennis laten maken met de Gira Project Assistent (GPA). Eén tool voor vele toepassingen.

In de elektrotechnische branche is het een bekend probleem: projectontwerpen zijn meestal erg complex, omdat vaak verschillende inbedrijfstellingshulpmiddelen moeten worden gesynchroniseerd. Dat is lastig, want de vele verschillende softwaretools van producten vreten niet alleen tijd en capaciteit, maar maken de berekening van de programmeringsduur ook moeilijker. Dat is nu echter afgelopen, want met de Gira Project Assistant (GPA) heeft de elektrotechnisch installateur één enkel inbedrijfstellingsprogramma tot zijn beschikking voor talrijke toepassingen.

Gira presenteert twee omvangrijke vernieuwingen: naast de bekende logica- en visualisatiefuncties zijn nu ook de inbedrijfstelling van het Gira deurcommunicatiesysteem en het nieuwe Gira veiligheidssysteem Alarm Connect met de GPA mogelijk.

De tool verbindt de afzonderlijke Gira systemen met elkaar en zorgt zo voor gebruiksvriendelijkheid tijdens alle fasen van het projectontwerp. Voor de elektrotechnisch installateur betekent dit een uniforme en intuïtieve planning, projectontwerp, simulatie, documentatie en onderhoud voor talrijke apparaten. Sneller en eenvoudiger kan gebouwentechniek niet worden gepland – en de planning is geen onbelangrijke kostenfactor bij de intelligente gebouwentechniek. Dankzij de uniforme programmering hoeven elektrotechnisch installateurs die nu al de GPA gebruiken bovendien nauwelijks bijkomende opleidingen te volgen. Wie eenmaal met GPA heeft leren werken, kan op dezelfde manier alle andere functies en apparaten in bedrijf stellen en systemen koppelen.

De Gira Project Assistant kan nu worden gebruikt voor de Gira X1, Gira L1, het Gira deurcommunicatiesysteem en het Gira veiligheidssysteem Alarm Connect.

 

*The World Architecture Festival is dedicated to celebrating, sharing and inspiring outstanding architecture. It is the only architecture event where keynote talks from the industry’s most influential figures sit alongside live judging presentations from over 500 award finalists plus global networking and an international product exhibition.

Held in Amsterdam this year, the WAF awards sit at the heart of the festival, the only global awards programme where architects present their completed buildings and future projects live to a panel of internationally renowned judges and delegates from around the world.

 

Wilt u meer informatie over The World Architecture Festival of over het Gira GPA neem dan contact op met Marianne van der Sande uw contactpersoon van Gira bij Architecten Showroom Amsterdam.

 

ADD A COMMENT