Onze members aanwezig op Design District

Published by

Posted on 1 mei 2018

Ook dit jaar zijn een aantal van onze members weer aanwezig op Design District, het vak evenement voor interieurdesign.

Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken.

Häfele, stand S05

Tijdens het evenement toont Häfele haar trendy lijn zwarte meubel- en deurbeslag. Geschikt voor wonen, werken, slapen, hotel, etc. Tevens wordt de nieuwe uitgave van het Häfele hotelassortiment geïntroduceerd. Een boek vol producten speciaal gericht op de hospitality.

 

 

 

 

 

Goelst NL, Stand: V83

Elektrische gordijnen perfect onder controle!

Goelst ontwikkelt en produceert hoogwaardige gordijnrails. Geen enkele gordijnsoort, ruimte of afmeting is ons te gek. Goelst systemen zijn te verkrijgen in handbediend, koordbediend of elektrisch bediend met onze nieuwste innovatie: de G-Motion motor. Het modulaire ontwerp van G-motion biedt een groot aantal extra functies en is te integreren met domotica systemen en heeft talrijke aanpasbare opties. Bezoek onze stand V83 en laat u verrassen!

 

 

Camira staat in de Koffiefabriek, stand S13, en laat onder andere de nieuwe kleuren van Blazer zien.

 

Dynamobel zal op stand S13 van oa DingsDesign (agent van Dynamobel), DB2 en Camira de nieuwe producten; Cell en VIVA Pod tonen.

Cell en VIVA zijn programma’s die in samenwerking met CBRE Spanje zijn ontwikkeld op basis van een behoefte naar andere werkplekconfiguraties met andere organische bladvormen. Communicatie en Co working Spaces zijn de sleutelwoorden van dit nieuwe ruimtebesparende concept.

 

Ohmann Leer, stand V22

“In juni is het zover, Ohmann Leer is wederom vertegenwoordigd tijdens Design District te Rotterdam! Hét event voor interieur design. Drie dagen vol inspiratie in de karakteristieke Van Nelle Fabriek.
Aangezien mooie en eerlijke materialen steeds meer gewenst zijn, presenteert Ohmann Leer naast haar vaste collecties, een aantal prachtige nieuwe materialen. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? U vindt ons op stand  V22.’’

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto ’Collection Verve’

 

 

XAL, stand V58

Xal staat op Design District met de nieuwe collectie van Wever & Ducre. “We hebben een nieuwe catalogus en nieuwe Wever & Ducre families met de focus op decoratief en design. Op technisch vlak hebben wij diverse stappen gemaakt, zodat onze armaturen op nog meer plekken toegepast kunnen worden.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Occhio, Stand: V07

Occhio is een van de meest innovatieve bedrijven in de verlichtingsindustrie en marktleider in Duitsland in het segment van hoogwaardige designverlichting.

Occhio-producten hebben een unieke positie in de markt dankzij hun uitgebreide, modulaire armatuursystemen en behoren tot de meest succesvolle verlichtingsproducten van de afgelopen jaren.

Occhio is dit jaar samen met Gaggenau op Design District aanwezig.

Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen. De 16e editie is op 6, 7 en 8 juni 2018 in in de bijzondere en historierijke Van Nelle Fabriek in Rotterdam.