Murals Fuse; tegels met een uitzonderlijke ambachtelijke feel

Published by

Posted on 4 juni 2018

 

Tegels met een uitzonderlijke ambachtelijke feel die de ogen stimuleren verschillende kleurgradaties te laten samenvloeien.

Een vloeiend geanimeerd effect

De subtiele kleurgradaties en variaties in tinten van Murals Fuse creëren vrijwel ongemerkt de illusie van beweging in een zeer dynamisch, eigentijds oppervlak. Fuse biedt de keuze uit verschillende kleuren en formaten. De tegels kunnen in talloze patronen en combinaties worden toegepast en voegen zich zo moeiteloos naar ieder ontwerp en elke stijl, van zeer ingetogen tot uitermate expressief. Het kleurenpalet van Fuse is gebaseerd op dat van Murals Blend en biedt de gebruiker een oneindig scala aan combinatiemogelijkheden zowel qua kleur als qua maat.

 

Dynamisch en interactief

Murals Fuse tovert architecturale oppervlakken om in levendige kunstwerken. De dynamische en interactieve serie stelt de ruimtelijke ervaring van de gebruiker centraal. De speelse tegels zijn zo ontworpen dat het lijkt alsof hun uiterlijk, afhankelijk van de perceptie van de gebruiker, steeds subtiel verandert. Dankzij deze bijzondere transformerende eigenschap gaan Fuse-tegels in ieder gekozen patroon en ontwerp naadloos en flexibel op in hun omgeving.

 

Murals

Een samenhangend interieur waarin architectuur en keramiek in perfecte synergie samenkomen, dat is de essentie van Murals. Deze dynamische wandtegelcollectie bestaat uit een combinatie van zorgvuldig en harmonieus op elkaar afgestemde kleuren, formaten, afwerkingen en texturen. In de ingetogen en tegelijk uitzonderlijke tegels schuilt een transformerende kracht. Murals biedt ontwerpers ongekende creatieve vrijheid en authentieke materialen; de tegels voegen zich moeiteloos naar de stijl en architectuur van elk project.

U kunt hier de brochure van Murals downloaden. Voor meer informatie over de Murals Fuse collectie neemt u contact op met Peter Derkse of Joanne Schuitemaker, uw contactpersonen voor Mosa bij Architecten Showroom Amsterdam.